Bursa usulü Kemal Paşa tatlısını yapmayı düşündüğümde, malzemelerin çeşitliliği ve tarifin detayları beni oldukça heyecanlandırıyor. Özellikle şerbetinin limon dilimi ile kaynatılması fikri, tatlıya ferah bir tat katacak gibi görünüyor. Hamurun hazırlanışındaki adımlar ise oldukça pratik, ancak kızartma aşamasında dikkatli olmalıyım. Son olarak, antep fıstığı veya hindistan cevizi ile sunum yapmanın tatlıya ne kadar zenginlik katabileceğini düşünmek bile iştah açıcı. Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Bursa usulü Kemal Paşa tatlısını yapmayı düşündüğümde, malzemelerin çeşitliliği ve tarifin detayları beni oldukça heyecanlandırıyor. Özellikle şerbetinin limon dilimi ile kaynatılması fikri, tatlıya ferah bir tat katacak gibi görünüyor. Hamurun hazırlanışındaki adımlar ise oldukça pratik, ancak kızartma aşamasında dikkatli olmalıyım. Son olarak, antep fıstığı veya hindistan cevizi ile sunum yapmanın tatlıya ne kadar zenginlik katabileceğini düşünmek bile iştah açıcı. Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz