Revani tatlısını yapmayı düşündüğümde, özellikle şerbetin soğuk olmasının lezzeti artıracağını duymak beni heyecanlandırdı. Sizce, şerbeti hazırlarken limon eklemenin tatlıya kattığı lezzet farkını hissedebiliyor muyuz? Ayrıca, revaniyi fırından alıp sıcak haldeyken şerbeti dökmek, tatlının daha iyi şerbetlemesini sağlıyor mu? Bu tarifte hindistancevizi veya antep fıstığı ile süsleme fikri de hoşuma gitti, sizce hangisi daha lezzetli olur?
Revani tatlısını yapmayı düşündüğümde, özellikle şerbetin soğuk olmasının lezzeti artıracağını duymak beni heyecanlandırdı. Sizce, şerbeti hazırlarken limon eklemenin tatlıya kattığı lezzet farkını hissedebiliyor muyuz? Ayrıca, revaniyi fırından alıp sıcak haldeyken şerbeti dökmek, tatlının daha iyi şerbetlemesini sağlıyor mu? Bu tarifte hindistancevizi veya antep fıstığı ile süsleme fikri de hoşuma gitti, sizce hangisi daha lezzetli olur?
Cevap yaz