Kabak tatlısını özellikle bayramlarda sıkça yaparız, ama şerbetli kabak tatlısı gerçekten başka bir lezzet katıyor. Taze kabak kullanmanın önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bir de limon suyu ve vanilin eklemek, tatlıya harika bir aroma katıyor. Ceviz ve tarçın ile süslemek de bambaşka bir dokunuş sağlıyor. Sizce de, soğuduktan sonra üzerindeki şerbetle dinlendirilmesi, tatlıyı daha da lezzetli hale getiriyor mu? Kalori ve besin değerleri de oldukça makul, diyet yapanlar için ara öğün olarak tercih edilebilir. Siz tatlıyı kaymak veya dondurma ile mi servis etmeyi tercih ediyorsunuz?
Kabak tatlısını özellikle bayramlarda sıkça yaparız, ama şerbetli kabak tatlısı gerçekten başka bir lezzet katıyor. Taze kabak kullanmanın önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bir de limon suyu ve vanilin eklemek, tatlıya harika bir aroma katıyor. Ceviz ve tarçın ile süslemek de bambaşka bir dokunuş sağlıyor. Sizce de, soğuduktan sonra üzerindeki şerbetle dinlendirilmesi, tatlıyı daha da lezzetli hale getiriyor mu? Kalori ve besin değerleri de oldukça makul, diyet yapanlar için ara öğün olarak tercih edilebilir. Siz tatlıyı kaymak veya dondurma ile mi servis etmeyi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz