Yalancı fıstık tatlısını ilk kez denemek istiyorum, gerçekten pratik bir tarif gibi görünüyor. Tereyağını eritip baklava yufkalarıyla birlikte kullanmak, tatlının lezzetini artıracak gibi. Sizce ceviz yerine fındık kullanmak tatlının tadını nasıl etkiler? Ayrıca, servis önerilerindeki Türk kahvesi ile birlikte sunmak harika bir fikir, bununla birlikte dondurma eklemek de ilginç olabilir. Tatlının besin değerleri de oldukça dikkat çekici, 100 gramda 350 kalori almayı göze alabilir miyim? Yılbaşı gibi özel günlerde bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Yalancı fıstık tatlısını ilk kez denemek istiyorum, gerçekten pratik bir tarif gibi görünüyor. Tereyağını eritip baklava yufkalarıyla birlikte kullanmak, tatlının lezzetini artıracak gibi. Sizce ceviz yerine fındık kullanmak tatlının tadını nasıl etkiler? Ayrıca, servis önerilerindeki Türk kahvesi ile birlikte sunmak harika bir fikir, bununla birlikte dondurma eklemek de ilginç olabilir. Tatlının besin değerleri de oldukça dikkat çekici, 100 gramda 350 kalori almayı göze alabilir miyim? Yılbaşı gibi özel günlerde bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz