Bu sütlü irmik tatlısı tarifini okurken, aklıma hemen misafirlerime ikram edebileceğim pratik ve lezzetli bir tatlı geldi. Tart kalıbında sunulması, tatlının daha şık görünmesini sağlıyor. Malzemelerin basitliği ve hazırlık aşamalarının kolaylığı, benim gibi acemi aşçlar için oldukça cazip. Sizce, üzerine eklenen ceviz veya hindistancevizi, tatlının lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, tatlının daha hafif olması için şeker miktarını azaltmayı düşündüğünüzde, herhangi bir doğal tatlandırıcı kullanmayı mı tercih edersiniz?
Bu sütlü irmik tatlısı tarifini okurken, aklıma hemen misafirlerime ikram edebileceğim pratik ve lezzetli bir tatlı geldi. Tart kalıbında sunulması, tatlının daha şık görünmesini sağlıyor. Malzemelerin basitliği ve hazırlık aşamalarının kolaylığı, benim gibi acemi aşçlar için oldukça cazip. Sizce, üzerine eklenen ceviz veya hindistancevizi, tatlının lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, tatlının daha hafif olması için şeker miktarını azaltmayı düşündüğünüzde, herhangi bir doğal tatlandırıcı kullanmayı mı tercih edersiniz?
Cevap yaz