Joleli sütlü irmik tatlısını denemeyi düşündüm, özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı olduğunu duyduğumdan beri aklımda. Hazırlanmasının pratik olması da benim gibi yoğun bir hayat sürenler için büyük bir avantaj. Sizce jöle aroması olarak hangi lezzetleri tercih etmek daha iyi olur? Ayrıca, tatlıyı süslemek için hangi malzemeleri kullanmak daha şık görünmesini sağlar?
Joleli sütlü irmik tatlısını denemeyi düşündüm, özellikle yaz aylarında serinletici bir tatlı olduğunu duyduğumdan beri aklımda. Hazırlanmasının pratik olması da benim gibi yoğun bir hayat sürenler için büyük bir avantaj. Sizce jöle aroması olarak hangi lezzetleri tercih etmek daha iyi olur? Ayrıca, tatlıyı süslemek için hangi malzemeleri kullanmak daha şık görünmesini sağlar?
Cevap yaz