Erzurum hurma tatlısı tarifini okuduktan sonra, kış aylarında bu tatlıyı denemek istiyorum. Bu kadar besleyici ve doyurucu bir tarifin, özellikle soğuk günlerde enerji verici özelliği çok işime yarayacak. Hurmaların doğal şeker kaynağı olması da tatlının lezzetini artırıyor. Ceviz eklenmesi ise hem besin değerini yükseltiyor hem de lezzet katıyor. Hazırlık aşamaları da oldukça basit görünüyor. Sizce de bu tatlı, misafirler için özel günlerde sunulacak en güzel ikramlardan biri değil mi? Ayrıca hindistan cevizi ile süslemek fikri de çok hoş, bence denemeye değer!
Erzurum hurma tatlısı tarifini okuduktan sonra, kış aylarında bu tatlıyı denemek istiyorum. Bu kadar besleyici ve doyurucu bir tarifin, özellikle soğuk günlerde enerji verici özelliği çok işime yarayacak. Hurmaların doğal şeker kaynağı olması da tatlının lezzetini artırıyor. Ceviz eklenmesi ise hem besin değerini yükseltiyor hem de lezzet katıyor. Hazırlık aşamaları da oldukça basit görünüyor. Sizce de bu tatlı, misafirler için özel günlerde sunulacak en güzel ikramlardan biri değil mi? Ayrıca hindistan cevizi ile süslemek fikri de çok hoş, bence denemeye değer!
Cevap yaz