Aksaray İnce Elek Tatlısı'nın tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Bu tatlının hamurunu hazırlarken hangi kıvama ulaşmalıyım? Ayrıca, şerbetin tam olarak ne kadar süre soğumasını beklemeliyim? Üzerine serpeceğim hindistan cevizi ya da Antep fıstığının yanı sıra başka ne tür malzemelerle zenginleştirebilirim? Ayrıca, bu tatlının kalori değeri göz önüne alındığında, kaç dilim tatlı yeterli olur? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Aksaray İnce Elek Tatlısı'nın tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Bu tatlının hamurunu hazırlarken hangi kıvama ulaşmalıyım? Ayrıca, şerbetin tam olarak ne kadar süre soğumasını beklemeliyim? Üzerine serpeceğim hindistan cevizi ya da Antep fıstığının yanı sıra başka ne tür malzemelerle zenginleştirebilirim? Ayrıca, bu tatlının kalori değeri göz önüne alındığında, kaç dilim tatlı yeterli olur? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz