Künefe tarifini okurken, bu lezzetli tatlının yapımının ne kadar özen gerektirdiğini düşündüm. Kadayfın ve peynirin birleşimi gerçekten de muhteşem bir tat oluşturuyor. Peki, gül suyu eklemek isteğe bağlı olduğuna göre, sen hiç gül suyu eklemeyi denedin mi? Ayrıca, üzerine Antep fıstığı ile süslemek harika bir fikir, bunu yapmayı düşünüyor musun? Künefenin pişirme süresi de oldukça önemli gibi görünüyor, fırında altın rengini alana kadar beklemek sabır gerektiriyor. Sen bu tarife eklemek istediğin başka malzemeler var mı?
Künefe tarifini okurken, bu lezzetli tatlının yapımının ne kadar özen gerektirdiğini düşündüm. Kadayfın ve peynirin birleşimi gerçekten de muhteşem bir tat oluşturuyor. Peki, gül suyu eklemek isteğe bağlı olduğuna göre, sen hiç gül suyu eklemeyi denedin mi? Ayrıca, üzerine Antep fıstığı ile süslemek harika bir fikir, bunu yapmayı düşünüyor musun? Künefenin pişirme süresi de oldukça önemli gibi görünüyor, fırında altın rengini alana kadar beklemek sabır gerektiriyor. Sen bu tarife eklemek istediğin başka malzemeler var mı?
Cevap yaz