Kabak tatlısını karbonat ile kıtır hale getirmenin tarifini okudum. Karbonatın kabakların dokusunu nasıl etkilediğini merak ediyorum. Özellikle pişirme aşamasında dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Karbonatı ne zaman eklemek gerektiği konusunda daha fazla bilgi verir misiniz? Ayrıca, tatlının yanında kaymak veya dondurma servis etmenin lezzetini artırıp artırmadığını deneyimleyen var mı?
Kabak tatlısını karbonat ile kıtır hale getirmenin tarifini okudum. Karbonatın kabakların dokusunu nasıl etkilediğini merak ediyorum. Özellikle pişirme aşamasında dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Karbonatı ne zaman eklemek gerektiği konusunda daha fazla bilgi verir misiniz? Ayrıca, tatlının yanında kaymak veya dondurma servis etmenin lezzetini artırıp artırmadığını deneyimleyen var mı?
Cevap yaz