Bu orman meyveli etimek tatlısını denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle yaz aylarında hafif ve serinletici bir tatlı arayışındaydım. Etimeklerin üzerine dökülen muhallebi ve orman meyvelerinin kombinasyonu gerçekten harika görünüyor. Muhallebiyi yaparken dikkat etmem gereken en önemli nokta, kaynadıktan sonra vanilini eklemek mi? Ayrıca, tatlının buzdolabında bekletilmesi gerektiği kısmı beni düşündürüyor; bu bekleme süresi tatlının lezzetini ne kadar etkiliyor? Krem şanti ile süslemek isteyeceğim, ama nane yapraklarıyla süslemek de hoş bir dokunuş olabilir. Besin değerleri de oldukça makul, bu tatlıyı yapıp misafirlerime sunmak için harika bir seçenek gibi görünüyor! Acaba, bu tatlının vegan versiyonunu denemek için hangi bitkisel sütü tercih etmeliyim?
Bu orman meyveli etimek tatlısını denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle yaz aylarında hafif ve serinletici bir tatlı arayışındaydım. Etimeklerin üzerine dökülen muhallebi ve orman meyvelerinin kombinasyonu gerçekten harika görünüyor. Muhallebiyi yaparken dikkat etmem gereken en önemli nokta, kaynadıktan sonra vanilini eklemek mi? Ayrıca, tatlının buzdolabında bekletilmesi gerektiği kısmı beni düşündürüyor; bu bekleme süresi tatlının lezzetini ne kadar etkiliyor? Krem şanti ile süslemek isteyeceğim, ama nane yapraklarıyla süslemek de hoş bir dokunuş olabilir. Besin değerleri de oldukça makul, bu tatlıyı yapıp misafirlerime sunmak için harika bir seçenek gibi görünüyor! Acaba, bu tatlının vegan versiyonunu denemek için hangi bitkisel sütü tercih etmeliyim?
Cevap yaz