Bu tarifteki şarlot tatlısını denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle meyve ve kremanın birleşimi çok cezbetti beni. Bisküvilerin kalıbın kenarlarını kaplayacak şekilde yerleştirilmesi fikri de oldukça pratik görünüyor. Sizce hangi meyvelerle denemek en iyisi olur? Çilek ve frambuaz mı, yoksa böğürtlen mi tercih edersiniz? Ayrıca, tatlının üzerine çikolata sosu eklemek de harika bir fikir gibi geliyor, sizce nasıl olur?
Bu tarifteki şarlot tatlısını denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle meyve ve kremanın birleşimi çok cezbetti beni. Bisküvilerin kalıbın kenarlarını kaplayacak şekilde yerleştirilmesi fikri de oldukça pratik görünüyor. Sizce hangi meyvelerle denemek en iyisi olur? Çilek ve frambuaz mı, yoksa böğürtlen mi tercih edersiniz? Ayrıca, tatlının üzerine çikolata sosu eklemek de harika bir fikir gibi geliyor, sizce nasıl olur?
Cevap yaz